Regenwaterrecuperatie


Hoewel veel mensen een hekel hebben aan regen, kan het ook een zegen zijn om de waterfactuur te doen verminderen. We vinden het gebruik van stads- of leidingwater vanzelfsprekend, maar de vraag naar regenwaterrecuperatiesystemen groeit elk jaar meer en meer. Wetende dat de Belg gemiddeld 110 liter water per dag verbruikt, loont het de moeite om dit alternatief te overwegen.

Wat is waterrecuperatie?

Het hergebruiken van gewoon regenwater voor huishoudelijke toepassingen. Deze maatregel is niet enkel voordelig voor het milieu, je bespaart er ook heel wat waterkosten mee uit. Het systeem van waterrecuperatie werkt zeer eenvoudig en je hebt daarboven geen last van kalk in het water.

De meest efficiënte manier is een volledig recuperatiesysteem te installeren op de regenput. Met behulp van een waterpomp wordt het water dan opgepompt en door de waterleidingen gestuwd. Aan de tank worden verschillende filters gekoppeld, zo wordt grof vuil zoals bladeren en steengruis verwijderd en worden schadelijke chemicaliën uit het water gefilterd zodat het klaar is voor consumptie.

Wat biedt SamenSterker aan?

Doorstroomsystemen (pomp Scala / filter Cintropur):

Type R200: 1395 euro excl. BTW (ipv 1495 euro)

Type R400: 1495 euro excl. BTW (ipv 1595 euro)


DEELNAME

Interesse? Schrijf je nu in via de knop INSCHRIJVEN voor een vrijblijvende offerte en plaatsbezoek.

Je wordt na inschrijving  binnen de twee weken gecontacteerd voor een afspraak.Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{