WARMTEPOMPBOILER


Een warmtepompboiler haalt warmte uit de omgevingslucht om sanitair water te verwarmen. In principe bestaat dit systeem uit een vat met daarop een warmtepomp. Je kan met dit systeem zelfs warme, vochtige lucht uit een badkamer zuigen en koele, droge lucht in een berging blazen. De warmtepompboiler is enkel geschikt voor gezinnen die hun water elektrisch verwarmen.

Als je interesse hebt in een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte voor een warmtpompboiler, vul dan het formulier hiernaast. Je wordt zo snel mogelijk door ons gecontacteerd.

Meer informatie vind je terug op onze FAQ pagina's


Vlaamse energielening

De Vlaamse overheid stimuleert deze investering en stelt daarom de Vlaamse energielening ter beschikking. Je kan tot maximaal 10.000€ aanvragen, aan een rente van 2%. Heeft jouw gezin een beperkt inkomen, dan is de rente zelfs 0%. Je betaalt terug op maximaal 5 jaar. Zo kan je jouw woning nog energiezuiniger maken.

 Meer informatie vind je op www.energiesparen.be/energielening


Partners

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creëren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{